Exclusief Trouwen

Als jong meisje droomde ik al over het moment dat ik als een prinsesje zou trouwen. Dromen zijn geen bedrog, tijdens een vakantie op een exotische bestemming werd ik door mijn grote liefde ten huwelijk gevraagd. Precies zoals ik het mij altijd had voorgesteld, een dineetje op een terrasje bij volle maan en het geluid van de zee als achtergrond.

Dezelfde avond besloten wij wel in Nederland te gaan trouwen en op zoek te gaan naar een exclusieve trouwlocatie, met een soortgelijke sfeer.

Terug in Nederland bleek dat niet zo eenvoudig, vele kasteeltjes, hotels en andere bijzondere trouwlocaties. Door te zoeken op "exclusief trouwen" kwamen wij uit bij de Groene Watertuinen. De eerste indruk bij het bezoek aan de locatie was ongelooflijk, alleen het woord Royal riep bij mij iets op van die droom van vroeger. Vaak bedriegen plaatjes, maar dat ging hier beslist niet op, het was mooier als wij ons hadden voorgesteld. Het all inclusive arrangement sprak ons erg aan en het lijstje met wensen kon zo worden ingevuld, zelfs met de kleur bloemen werd rekening gehouden. Wij besloten in juni op deze schitterende en vorstelijke exclusieve locatie te gaan trouwen.

Sabrina