Romantische Trouwlocatie

Bijzondere trouwlocatie voor kleine gezelschappen op topniveau. U wilt trouwen op een toplocatie en heeft een kleine groep daggasten (maximale groepsgrootte 35 personen), dan staat deze bijzondere dag onze romantische bijzondere trouwlocatie exclusief tot uw beschikking. U trouwt in een sfeervol prieel dat geheel omsloten wordt door het waterpark van de Groene Watertuinen. Maar onze accommodatie - met uitzicht op het waterpark en het prieel - is een prachtige ambiance die bij slecht weer zeker uitkomst biedt.

Trouwen is hier ronduit vorstelijk te noemen. Als bruidspaar neemt u uw intrek in een bruidssuite naar keuze en verblijft geheel exclusief gedurende twee dagen op vijf sterren niveau, waar u tevens heerlijk kunt ontspannen in onze Wellness. Ontvangst van uw gasten met koffie en een excellent koffiegarnituur. Zeer exclusieve huwelijksvoltrekking met aansluitend champagne, exclusieve bruidstaart en diverse non- en alcoholische dranken. Speciaal - in overleg met u - wordt de trouwlocatie gedecoreerd met groen en bloemen. Wij werken volgens het all inclusive concept en zullen er alles aan doen om u en uw gasten deze dag als onvergetelijk te laten ervaren.

Natuurlijk zijn wij bereid - zover dit mogelijk is met kwaliteitsbehoud van de locatie - het arrangement aan te passen of uit te brieden. Geven van feesten op deze locatie behoort helaas niet tot de mogelijkheden.

Uw mooiste dag geven wij graag onze persoonlijke aandacht.